Blizzard Son Kullanici Lisans Sozlesmesi Legal

Bu Sözleşme, Platformu kurmanız ve kullanmanız için size lisans verilen hüküm ve koşulları belirler ve sizinle Blizzard arasındaki ilişkinin aşağıda belirtilen diğer yönlerini düzenler. Bu Sözleşmede kullanıldığı şekliyle «Platform» terimi, (1) Battle.net masaüstü uygulaması yazılımı, (2) Battle.net bettilt giriş hizmeti, (3) Oyunların her biri, (4) Oyunlar ve Battle.net oyun hizmetine ilişkin yetkili Mobil Uygulamalar ve (5) bir bilgisayarda, konsolda veya mobil cihazda yüklü veya kullanılmış olsun, her birinin tüm özellikleri ve bileşenleri. ŞİRKET, iş bu sözleşme kapsamında ‘’Siteden Al Satış Modeli’’ usulüyle gerçekleştirdiği her satış işlemi için bedel almaya hak kazanacaktır. ALICI ürünü almayı kabul etmesi ile es zamanlı olarak ödemeyi yapmak zorundadır. Aksi belirtilmediği sürece belirtilen ücretlerin tamamı Türk lirası olarak ödenecektir. ALICI Şirket’çe belirlenen bedelleri KDV dahil ödemeyi kabul ve taahhüt ederler. Taksitli satışlarda, ALICI’nın taksitleri ödemede temerrüde düşmesi durumunda, SATICI’nın 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un maddeleri ve diğer ilgili mevzuat uyarınca, henüz vadesi gelmemiş̧ kalan borcun ve taksitlerin tümünün ifasını talep etme hakkı saklıdır. ALICI’nın seçimlik haklarını kullanması durumunda olmak üzere tüm masraflar SATICI tarafından karşılanacaktır. Ancak, ALICI’nın söz konusu seçimlik haklarını kullanmak istediğini beyan etmesi SATICI’nın bu yönde mutlak surette hareket edeceği anlamına gelmemektedir. SATICI’nın önceden bildirdiği bir ayıbı ALICI bilmesine rağmen hareket ediyorsa, ALICI’nın iddiası aslında ayıba konu bir durum teşkil etmiyorsa ve bunlarla sınırlı kalmaksızın yasal mevzuat uyarınca ALICI’nın ayıba dayanarak seçimlik hak iddia etmesine engel bir durum söz konusuysa, SATICI ALICI’nın taleplerini yerine getirmek zorunda değildir. ALICI’nın iletişim bilgilerini kendisinden kaynaklanan nedenlerle eksik veya hatalı bildirmiş olması durumu da dahil olmak üzere, ürün ve/veya hizmetin teslimi veya kullanıma tahsİş edilmesi ile ilgili karşılaşılan tüm olumsuz durumlarla ilgili olaylara ALICI kendi kusuru ile sebebiyet vermiş olacağından, ürün ve/veya hizmetin kendisine tekrar yollanacağı zamandaki kargo ücretleri ve/veya hizmetin tahsis edilmesine ilişkin ek masrafları karşılamak zorundadır. Üyeler, Şirket’in yazılı onayı olmadan bu sitede sahip oldukları hakların hiçbirini ve üyelik hesaplarını 3.

Satın alma işleminiz bizim değil, üçüncü taraf bir satıcı aracılığıyla yapıldıysa cayma seçenekleriniz hakkında bilgi almak için doğrudan söz konusu üçüncü tarafla iletişime geçmenizi öneririz. Avrupa Ekonomik Alanı’nda ikamet ediyorsanız satın alma işleminizi müteakip 14 takvim günü içinde herhangi bir neden belirtmeksizin bizimle olan bu Sözleşmeden cayma hakkına sahipsiniz. 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun gereğince ticari iletişimi sağlamak amacıyla İletişim verisi işlenmektedir. İş bu sözleşmeden kaynaklanabilecek ihtilaflarda, ilgili Bakanlık (T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı) tarafından ilan edilen değere kadar Tüketici Hakem Heyetleri, bu değerin üstündekilerde İşe ALICI’nın ve SATICI’NIN yerleşim yerlerindeki Tüketici Mahkemeleri, Tüketici Mahkemesi bulunamayan yerlerde Asliye Hukuk Mahkemeleri yetkilidir. Ayrıca İş bu sözleşmeden doğacak ihtilaflarda İstanbul Tüketici Hakem Heyetleri ve İstanbul ANADOLU adliyesi Mahkemeleri ve İcra daireleri yetkilidir. İş bu Sözleşme ’den kaynaklanan ve Şirket’e zamanında ödenmeyen borçlar için kanuni yasal faiz uygulanır.

  • SATICI’nın önceden bildirdiği bir ayıbı ALICI bilmesine rağmen hareket ediyorsa, ALICI’nın iddiası aslında ayıba konu bir durum teşkil etmiyorsa ve bunlarla sınırlı kalmaksızın yasal mevzuat uyarınca ALICI’nın ayıba dayanarak seçimlik hak iddia etmesine engel bir durum söz konusuysa, SATICI ALICI’nın taleplerini yerine getirmek zorunda değildir.
  • ALICI’nın bedeli hiçbir şekilde ödememesi halinde ihtara gerek olmaksızın sözleşme kendiliğinden ve derhal fesih olmuş olur.
  • Talebinizi 30 (otuz) günden fazla olmamak üzere en kısa sürede ve işlemin maliyeti olmadığı sürece ücret talep etmeksizin cevaplayacağımızı taahhüt ediyoruz.
  • Şifre sadece üye tarafından bilinir.

İş bu sözleşmedeki startları ve sitedeki kural ve yasakları kabul ederek, Şirket’in onayıyla üye olmaya hak kazanmış̧ olan, şirketin ön gördüğü her türlü yöntem ve tekniği kullanarak uzaktan iletişim araçları vasıtasıyla yasal mevzuata uygun olarak Şirket’e ait mal ve/veya hizmetleri satın alan gerçek veya tüzel kişilerdir. ŞİRKET tamamen kendi takdirine bağlı ve tek taraflı olarak, iş bu sözleşmeyi uygun göreceği herhangi bir zamanda internet sitesinde önceden ilan ederek kısmen veya tamamen değiştirebilir. İş bu sözleşmenin kısmen değiştirilmesi durumunda değişen hükümler ilan edildikleri tarihte geçerlilik kazanacak, geri kalan hükümler aynen yürürlükte kalarak hüküm ve sonuçlarını doğurmaya devam edecektir. Sözleşme tamamen değiştirildiği takdirde İşe, yine sitede ilan edildiği tarihte geçerlilik kazanacaktır. İş bu sözleşme, «Üye “nin tek taraflı beyanları ile değiştirilemez. Bunun yani sıra herhangi bir sebeple, Sözleşme’nin herhangi bir hükmünün tamamen veya kısmen geçersiz veya icra edilemez olması, Sözleşme’nin diğer hükümlerinin geçerliliğini veya icra edilebilirliğini etkilemez. Üyeler, herkes tarafından görünecek ve kendilerine diğer üyelerden ayırt edicilik kazandıracak olan, kendi seçtikleri kullanıcı adlarının, telif hakları da dahil olmak üzere 3. Kişilerin yasadan kaynaklanan hiçbir hakkını ihlal etmeyeceğini, herhangi bir ihtilaf vuku bulmuş olsun veya olmasın, Şirket’in kullanıcı adlarını değiştirme yetkisinin olduğunu, bu yetkiyi kendisinin kullanabileceği gibi üyelerin de bu değişiklikleri yapmasını talep edebileceğini, bu talep üzerine üyeler talep gereklerini derhal yerine getireceklerini peşinen kabul, beyan ve taahhüt ederler. Şirket’in, üyeler nedeniyle maruz kalacağı, idari yaptırımlar da dâhil olmak ancak bununla sınırlı olmamak üzere, doğrudan veya dolaylı her türlü zararını, zararı meydana getiren üye/lerden tazmin edebileceğini üyeler peşinen kabul, beyan ve taahhüt ederler. Üyelerin, gerçek veya tüzel kişi adına satın aldıkları mal ve/veya hizmetler için yalnızca tek bir kullanıcı adı ve şifre verilir ve sadece satın alan gerçek kişi üzerine kaydedilerek o kişinin kullanımına izin verilir. Şifrenin kullanıcı tarafından 3.kİşilerle paylaşılması sözleşmeye aykırılık oluşturur. Bunun tespit edilmesi durumunda SATICI, izinsiz paylaşım yapılan kişi sayısı kadar sözleşme bedelini ihlali yapan üyeden talep etme ve sözleşmeyi tek taraflı olarak hâkli nedenle fesih etme hakkına sahip olur. Üyelerin birden fazla üyelik hesabi oluşturmaları, satın aldıkları mal ve/veya hizmeti birden fazla kişinin yararlanmasını sağlayacak şekilde kullanmaları ve/veya devretmeleri kesinlikle yasaktır.

Ülkenizde ve ikamet ettiğiniz eyalette yasal açıdan reşit olan bir yetişkin olmanız ve dolayısıyla bunu onaylamanız gerekir. Yasal reşit olma yaşının altındaysanız ebeveyniniz veya yasal vasiniz bu Sözleşmeyi kabul etmelidir.

Kişilerle anlaşma yetkisinin bulunduğunu, ilan ve hak sahibi üyeler kabul, beyan ve taahhüt ederler. İş bu madde hükmü ile üyeler Şirket’e bu konuda açık yetki vermektedirler. ALICI, ‘Siteden Al Satış Modeli’’nde satıcının ön bilgilendirme metninde yer verdiği bilgileri, İADE POLİTİKASINI, satış bedelini, tüm satış şartlarını ve usullerini kabul ederek ürün ve/veya hizmeti sipariş ettiği için, kanunda sayılan istisnai durumların haricinde haklı sebebi olmaksızın siparişini iptal edemez. Bu hususta ALICI’nın, ‘Siteden Al Satış Modeli’’ ile yaptığı senkron ve asenkron video ders alımlarında internet sitesinde demo dersleri izleme olanağı her zaman bulunduğundan, hizmetin içeriğini ve niteliğini bilmediğini iddia ederek de cayma hakkını kullanamayacaktır. Şirket’e ait alan adlı internet sitesinde ücretli ve ücretsiz hizmetler olabilir. Şirket’in bu hizmetleri ücretli veya ücretsiz olarak belirleme hakkı saklıdır. Üyeler bu hizmetlerden kural olarak ücreti karşılığında yararlanmaktadırlar. Ancak siteye üye olarak bazı kampanyalardan ve hizmetlerden ücretsiz yararlanan kullanıcılar da bulunabilir. Üyeler arasındaki bu kullanım seklini belirleme tasarrufunun Şirket’e ait olduğunu üyeler peşinen kabul ederler.

#

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Categorías